Αρχική » Αφιερώματα » Καπνοδόχοι-Καπναγωγοί 2021 » ΑTRITUBE HVAC PRODUCTS: Tο όνομά της είναι συνώνυμο με τα προϊόντα απαγωγής καυσαερίων και εφαρμογών HVAC

ΑTRITUBE HVAC PRODUCTS: Tο όνομά της είναι συνώνυμο με τα προϊόντα απαγωγής καυσαερίων και εφαρμογών HVAC

Η ιστορία της ATRITUBE ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Την εποχή εκείνη, ο μελλοντικός ιδρυτής Γεώργιος Ιωαννίδης, ξεκίνησε τη δραστηριότητά του σε έναν καινοτόμο τομέα για την τότε Ελλάδα, τον κλιματισμό και τον εξαερισμό.
Έτσι, συγκεντρώθηκε μια εξαιρετικά ικανή και αξιόπιστη ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, έθεσαν τη βάση για την ίδρυση της ATRITUBE HVAC Products το 2004.
Σήμερα, διατηρώντας εγκαταστάσεις άνω των 8000 τ.μ. στην Βι.Πε. Σίνδου, η εταιρεία πρωτοπορεί στην ελληνική και διεθνή αγορά, φτάνοντας τις 17 χώρες εξαγωγής σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Αφρική και Ασία.
Λόγω του μεγάλου εύρους προϊόντων, διατηρεί τμήματα στελεχωμένα με εξειδικευμένο τεχνικά και επιστημονικά προσωπικό, εξοπλισμένα με 5 σύγχρονες αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής.
H γκάμα των προϊόντων της ενδεικτικά περιλαμβάνει ανοξείδωτες καμινάδες μονού και διπλού τοιχώματος, ομοαξονικές, ορθογωνικούς και κυκλικούς αεραγωγούς, χοάνες, ανεμιστήρες, φιλτρομονάδες κ.α.
Την πλήρη γκάμα των προϊόντων συμπληρώνουν οι προσφερόμενες υπηρεσίες, μεταξύ αυτών είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός, η εποπτεία και υλοποίηση κάθε ζητούμενου έργου.
Η εταιρία με κύριο γνώμονα την υψηλή ποιότητα, από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι και την κατασκευή του τελικού προϊόντος, τηρεί διαδικασίες σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2015, ενώ τα προϊόντα της φέρουν σήμανση CE κατά τα πρότυπα EN 1856-1 και 1856-2.
Περισσότερες πληροφορίες: www.atritube.gr