Αρχική » Αφιερώματα » Καπνοδόχοι-Καπναγωγοί 2021 » ARTKAMIN – AΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ: Άριστη γνώση των πρώτων υλών και αυστηρά κριτήρια επιλογής μηχανολογικού εξοπλισμού

ARTKAMIN – AΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ: Άριστη γνώση των πρώτων υλών και αυστηρά κριτήρια επιλογής μηχανολογικού εξοπλισμού

Η εταιρεία artkamin – Αριστοτέλης Τσιριγώτης & ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κατάστημα στην Αθήνα και παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, πρωτοπορεί στο χώρο της κατασκευής ανοξείδωτων καμινάδων από το 1993.
Η πολυετής εμπειρία, η υψηλή τεχνογνωσία, η άριστη γνώση των πρώτων υλών και τα αυστηρά κριτήρια επιλογής μηχανολογικού εξοπλισμού, τον οποίο φροντίζουμε να ανανεώνουμε συνεχώς, την καθιστούν έναν από τους ισχυρότερους οργανισμούς του Κλάδου.
Ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία στον τομέα των ολοκληρωμένων Συστημάτων Απαγωγής Καυσαερίων, η artkamin είναι σήμερα σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών της, προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας και πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό της.
Κατασκευάζουμε καμινάδες και αεραγωγούς μονού και διπλού τοιχώματος από ανοξείδωτο χάλυβα, παρέχοντας στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που πληρούν τα υψηλότερα κριτήρια τεχνικών προδιαγραφών.


Η εταιρεία διαθέτει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα και έχει λάβει τα απαραίτητα πιστοποιητικά εργαστηριακού ελέγχου παραγωγής για τις σειρές προϊόντων της ART-S και ART-D αντίστοιχα. Παράλληλα, η εξειδίκευσή μας στο χώρο των καπνοδόχων εγγυάται την άριστη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων μας, ώστε να σας προσφέρουν ιδανικές συνθήκες θέρμανσης.
Απολαύστε αυξημένη απόδοση του λέβητα, οικονομία στα καύσιμα λόγω της χαμηλότερης θερμοκρασίας εξόδου των καυσαερίων και άψογη λειτουργία για πάρα πολλά χρόνια.