Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » Αποστολή του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης στην Climatherm Energy 2022

Αποστολή του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης στην Climatherm Energy 2022

O Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών νομού Θεσσαλονίκης με αρκετά από τα μέλη του, είχαν τη χαρά, σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, να συμμετέχουν σε επιχειρηματική αποστολή στην Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2022, ένα σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες και τις εταιρείες του Κλάδου και του τομέα της ενέργειας, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO στην Αθήνα.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, η αποστολή επισκέφθηκε το περίπτερο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος, και συμμετείχε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία πολλών συναδέλφων από όλη την Ελλάδα. Επίσης οι συνάδελφοί μας είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επαφές με εκθέτες – εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υδραυλικών. Στις συναντήσεις αυτές, το κλίμα ήταν εξαιρετικό, και οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν, ιδιαίτερα χρήσιμες για τους συναδέλφους υδραυλικούς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή και την παρουσία τους, τις εταιρείες – εκθέτες για την φιλοξενία τους, την Ο.Β.Υ.Ε. καθώς και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, για την αμέριστη και συνεχή συμπαράστασή τους στις δράσεις του Συνδέσμου, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΒΕΘ, κ. Αναστάσιο Καπνοπώλη για την τιμή που μας έκανε να συνοδεύσει την αποστολή προσωπικά.
Σημαντικό κομμάτι της έκθεσης ήταν η εορταστική συμμετοχή του κλαδικού περιοδικού «ο υδραυλικός», που φέτος αισίως γιορτάζει τα 60 χρόνια αδιάλειπτης και έγκυρης ενημέρωσης σε όλους τους τομείς του επαγγέλματός μας. Η εξέλιξή του αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο ενημέρωσης όλων των συναδέλφων, οι οποίοι εξελίχθηκαν και αυτοί μαζί του! Θα θέλαμε να εκφράσουμε ξανά τις ευχές μας για μια εξίσου σημαντική πορεία προς το μέλλον, πολλά χρόνια ακόμα συνεχούς σημαντικής και έγκυρης ενημέρωσης, καθώς επίσης και σε όλους τους συντελεστές του να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, και να ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και μεράκι – αυτά τα σημαντικά εργαλεία, τα οποία μας καταξίωσαν στον Κλάδο μας. Χρόνια Πολλά και να τα εκατοστήσετε!
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο αγώνας και η προσπάθεια του Συνδέσμου για την πραγματοποίηση δράσεων είναι συνεχής και αδιάλειπτος, και όλοι οι συνάδελφοί μας είναι αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλη αυτή την προσπάθεια!