Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Από 24 έως 28 Οκτωβρίου η έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα»

Από 24 έως 28 Οκτωβρίου η έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα»

Στον εκθεσιακό χώρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών
Η εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων «Expo Line» ανακοίνωσε τη διοργάνωση για δεύτερη συνεχή χρονιά της έκθεσης «Σύγχρονο Κτίσμα» στο χώρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών από τις 24 έως 28 Οκτωβρίου 2007.
Η έκθεση αυτή απευθύνεται σε επαγγελματίες (κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, εμπόρους, τεχνικές εταιρίες, εργολάβους, μηχανολόγους, μηχανικούς), αλλά και σε ιδιώτες που κτίζουν ή ανακαινίζουν το κτίριό τους.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πολλές νέες ιδέες και λύσεις για τη δόμηση και την τεχνολογία κτιρίων, να έλθουν σε επαφή με νέα προϊόντα και να επιλέξουν νέους συνεργάτες και προμηθευτές.
Τα εκθέματα θα καλύψουν όλους τους τομείς της οικοδομικής δραστηριότητας και θα παρουσιαστούν προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν:
• Real estate: Χρηματοοικονομικά, ασφαλιστικές και μεσιτικές υπηρεσίες και κατασκευαστικές εταιρίες.
• Δόμηση: Δομικά υλικά, μονωτικά, χρώματα, είδη τσιμεντοποιίας και κεραμοποιίας, μπάνιο – κουζίνα, γρανίτες και μάρμαρα, τζάκια, κουφώματα, στέγες, είδη κιγκαλερίας, αρχιτεκτονική τοπίου κ.ά.
• Προκατασκευασμένα: Σπίτια προκατασκευασμένα, ξύλινες κατοικίες, μεταλλικά κτίρια, τροχοβίλες.
Τεχνολογία: Ηλεκτρολογικό υλικό, κτιριακός φωτισμός, ψύξη, θέρμανση, εξαερισμός, ηλιακά, φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες, φυσικό αέριο, βιολογικός καθαρισμός, υδραυλικά, αποχετευτικά, πυρασφάλεια, συστήματα ασφαλείας κ.ά.
Ξεχωριστή παρουσία στην έκθεση θα έχουν, το έξυπνο ηλεκτρονικό σπίτι «smart home», οι αυτοματισμοί κτιρίων και η ενεργειακή διαχείριση.