Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Άνοιξε κατάστημα στη Νέα Σμύρνη η ΕΠΑ Αττικής

Άνοιξε κατάστημα στη Νέα Σμύρνη η ΕΠΑ Αττικής

epa nea smyrni 2.jpg

epa nea smyrni 2.jpgΞεκίνησε τη λειτουργία του, στις 7 Νοεμβρίου, το νέο κατάστημα της Εταιρίας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής στη Νέα Σμύρνη.
Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 22 και θα εξυπηρετεί τους δημότες Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας, Δάφνης, Αγίου Δημητρίου, Ηλιούπολης, Υμηττού, Αργυρούπολης, Ελληνικού και Γλυφάδας, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 π.μ. έως 5 μ.μ.
Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις χρήσεις του φυσικού αερίου, τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, να υποβάλουν τη σχετική αίτηση και να υπογράψουν σύμβαση, να πληρώσουν τα τέλη σύνδεσης καθώς επίσης και να εξοφλήσουν λογαριασμούς.

Επιπλέον, οι κάτοικοι των νότιων περιοχών που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου, μπορούν να επωφεληθούν από την οικονομική προσφορά που θα ισχύσει έως 30 Νοεμβρίου 2007, κερδίζοντας 50% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης, απευθυνόμενοι στο νέο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στο δήμο Νέας Σμύρνης και συνάπτοντας συμβόλαιο σύνδεσης εύκολα και γρήγορα.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γεράσιμος Κοντομίχαλος, γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Αττικής: «Το νέο μας κατάστημα έχει ως κύριο μέλημα να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων των νότιων περιοχών. Έχοντας ως βασικό μας στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του ολοένα αυξανόμενου πελατολογίου μας, έχουμε ξεκινήσει μία δυναμική ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων φυσικού αερίου».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης ενός δυναμικού σχεδίου δράσης που στοχεύει στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της και την απρόσκοπτη κάλυψη των αναγκών του συνεχώς διευρυνόμενου δικτύου της, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες του λεκανοπεδίου να γνωρίσουν το φυσικό αέριο και να απολαύσουν τα οφέλη του.

 

Συμμμμετοχή στη 2η Έκθεση Ενεργειακών Τεχνολογιών

epa ekthesi.jpgΗ Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε. συμμετείχε στη 2η Έκθεση Ενεργειακών Τεχνολογιών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενέργειας υπό τη διοργάνωση του  Ινστιτούτου Ενέργειας Ν.Α. Ευρώπης ( ΙΕΝΕ ). Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου από τις  23 έως και τις  26 Οκτωβρίου 2007. Σκοπός της έκθεσης ήταν η προβολή νέων τεχνολογιών, πρωτοποριακών εφαρμογών και προηγμένων συστημάτων στον ενεργειακό τομέα .
Στο περίπτερο της εταιρίας, οι επισκέπτες  του ενεργειακού και ευρύτερου τεχνικού τομέα,  είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για  τις εξελίξεις στο χώρο του φυσικού αερίου.
Η Εβδομάδα Ενέργειας οργανώνεται υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης.