Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Ανοικτή πανελλαδική συγκέντρωση διοργανώνει ο Ήφαιστος

Ανοικτή πανελλαδική συγκέντρωση διοργανώνει ο Ήφαιστος


Την Κυριακή 10 Ιουνίου με θέμα την ίδρυση κλαδικής ομοσπονδίας

Πρόσκληση για συμμετοχή σε ανοικτή συγκέντρωση προς τους εγκαταστάτες – συντηρητές καυστήρων όλης της χώρας, ανεξάρτητα σε ποιο σωματείο ανήκουν, για να ενημερωθούν, να συζητήσουν και να προτείνουν τις παραπέρα ενέργειες για την ίδρυση κλαδικής ομοσπονδίας απευθύνει το διοικητικό συμβούλιο του Ήφαιστου. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Ιουνίου στις 9.30 π.μ. στην αίθουσα του σωματείου των ηλεκτρολόγων της Αθήνας (πλατεία Ελευθερίας 2). Συγκεκριμένα, η πρόσκληση του Ήφαιστου που υπογράφεται από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα Θ. Χρυσολωρά και Α. Κολοβό, αναφέρει:

«Μετά τις αρνητικές εξελίξεις από την σύσκεψη των σωματείων του κλάδου στην Λάρισα, η οποία τελείωσε χωρίς να προχωρήσει κανένα από τα θέματα που είχαν τεθεί για συζήτηση (ομοσπονδία – ασφαλιστικό – κλαδικά), το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΦΑΙΣΤΟΥ αποφάσισε την διοργάνωση ενημερωτικής συγκέντρωσης την Κυριακή 10 Ιουνίου 2007 στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα των Ηλεκτρολόγων, πλατεία Ελευθερίας 2 (Κουμουνδούρου) στην Αθήνα.
Η συγκέντρωση είναι ανοικτή – ενημερωτική και μπορεί να πάρει μέρος όποιος συνάδελφος το επιθυμεί, από όλη την Ελλάδα, που θέλει να ενημερωθεί και να πει τη γνώμη του ανεξάρτητα σε ποιο σωματείο ανήκει. Ιδιαίτερα θέλουμε να συζητήσουμε το θέμα της κλαδικής ομοσπονδίας, το οποίο «ναυάγησε» με ευθύνη συγκεκριμένων συνδικαλιστών, οι οποίοι δεν επιθυμούν την ίδρυση κλαδικής Ομοσπονδίας, για λόγους προσωπικής συνδικαλιστικής επιβίωσης. Καλείται λοιπόν κάθε συνάδελφος, από όλη την Ελλάδα, να πάρει μέρος σε αυτήν την συγκέντρωση, να ενημερωθεί και να πει τη γνώμη του για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής, ούτως ώστε ο κλάδος να αποκτήσει δευτεροβάθμια συνδικαλιστική έκφραση και ενιαία φωνή. Καλούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους του λεκανοπεδίου, ανεξάρτητα σε ποιό Σωματείο ανήκουν, να δώσουν το παρόν στην συγκέντρωση. Τα βρώμικα συνδικαλιστικά παιχνίδια, σε βάρος του κλάδου, πρέπει να σταματήσουν.
Όλοι στην πανελλαδική συγκέντρωση στις 10 Ιουνίου 2007».