Αρχική » Αφιερώματα » «Έξυπνες» τεχνολογίες θέρμανσης » ANDRIANOS: Σύστημα έξυπνης διαχείρισης Salus Smart Home

ANDRIANOS: Σύστημα έξυπνης διαχείρισης Salus Smart Home

Απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα θέρμανσης, ψύξης & παραγωγής ΖΝΧ στην Ελλάδα

Τα συστήματα Smart Home αποτελούν την ιδανική επιλογή για την αναβάθμιση ενός κτιρίου, αφού προσδίδουν σημαντικά χαρακτηριστικά άνεσης στους χρήστες και επιτυγχάνουν υψηλά ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας τόσο σε νέα, όσο και σε υφιστάμενα κτίρια.
Για τον ποιοτικό έλεγχο των συστημάτων Θέρμανσης, Ψύξης και ΖΝΧ είτε τοπικά, είτε μέσω του διαδικτύου από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή, η SALUS διαθέτει το μοναδικό Smart Home απόλυτα προσαρμοσμένο στις κτιριακές ανάγκες, με κατάλληλες συσκευές για τον έλεγχο οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης, όπως αντλίες θερμότητας, λέβητες αερίου ή πετρελαίου, συστήματα ηλιοθερμίας ή υβριδικά συστήματα.


Με «έξυπνα» ρελέ, κεφαλές για καλοριφέρ και ασύρματα ή ενσύρματα κέντρα καλωδίωσης, το Salus Smart Home δίνει τη δυνατότητα να ελέγξουμε έξυπνα το άνοιγμα/κλείσιμο κυκλοφορητών και ηλεκτροβανών, τον έλεγχο της ροής στο κολεκτέρ, τη δημιουργία ζωνών αυτονομίας καθώς και έλεγχο στα θερμαντικά σώματα, τα fan coils και την ενδοδαπέδια θέρμανση.
Στην γκάμα της Salus συναντάμε πλήθος εξειδικευμένων έξυπνων θερμοστατών, οι οποίοι επιτυγχάνουν τεράστια ακρίβεια στην ρύθμιση θερμοκρασίας χάρη στους συγχρόνους αλγόριθμους βελτιστοποίησης (PWM & TPI) και προσφέρουν πραγματική και μετρήσιμη εξοικονόμηση ενέργειας στις καταναλώσεις του κτιρίου. Αναλόγως τον τύπο της εγκατάστασης που θα ελέγχουν, γίνεται η κατάλληλη επιλογή θερμοστάτη, π.χ ο έξυπνος ελεγκτής fan coil FC600 για τον έλεγχο των fan coils, ή ο έξυπνος θερμοστάτης SQ610 για έλεγχο ενδοδαπέδιας ή σωμάτων καλοριφέρ.
Το Smart Home της Salus συμπληρώνεται από όλες τις απαραίτητες έξυπνες συσκευές για να ανοιγοκλείσουμε και να προγραμματίσουμε τη λειτουργία στα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά, τις γκαραζόπορτες, το αυτόματο πότισμα, τα φώτα ασφαλείας, τους ανεμιστήρες, την καφετιέρα και γενικότερα οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή. Επιπλέον, χάρη στους έξυπνους αισθητήρες μπορούμε να ανιχνεύουμε κίνηση στο χώρο, τυχόν διαρροές νερού καθώς και καπνό ή πυρκαγιά και να αυτοματοποιούμε τις κατάλληλες ενέργειες, όπως διακοπή της παροχής του νερού ή την έναρξη συστήματος πυρασφάλειας.

Η οθόνη ελέγχου του Salus Smart Home για τον έλεγχο του συστήματος θέρμανσης-ψύξης, έλεγχο φωτιστικών, ανίχνευση καπνού, μέτρηση ηλεκτρικής κατανάλωσης σε οικία, κ.α.

Γιατί να επιλέξετε το Salus Smart Home
Η ανοδική αύξηση στην ζήτηση σύγχρονων συστημάτων Smart Home για τον έξυπνο έλεγχο μέσω διαδικτύου, έχει οδηγήσει σε μια πληθώρα επιλογών από έξυπνες συσκευές η οποία δημιουργεί σύγχυση κατά την επιλογή του κατάλληλου συστήματος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εκάστοτε εγκατάστασης.
Το Salus Smart Home υπερτερεί του ανταγωνισμού αφού διαθέτει:
• Απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα HVAC.
• Συνεχή αναβάθμιση του συστήματος και των συσκευών.
• Τη μεγαλύτερη γκάμα έξυπνων θερμοστατών για όλες τις εφαρμογές.
• Όλες τις απαραίτητες έξυπνες συσκευές, πχ πρίζες, ρελέ, dimmer κτλ.
• Απεριόριστες λειτουργίες αυτοματισμών και σεναρίων.
• Εύκολη εγκατάσταση, είτε σε νέα, είτε σε υφιστάμενα κτίρια.
• Αποτελεσματική υποστήριξη από το εξειδικευμένο τμήμα Smart Home της ANDRIANOS.
H ANDRIANOS είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SALUS για την Ελλάδα και την Κύπρο από το 2016. Η SALUS είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες σε επίπεδο μελέτης και παραγωγής προϊόντων αυτοματισμού με εξειδίκευση στον τομέα HVAC. Καταλαμβάνει εξέχουσα θέση παγκοσμίως στον τομέα της παροχής λύσεων για τον έλεγχο συστημάτων θέρμανσης / κλιματισμού & παραγωγής ΖΝΧ και έχει παρουσία σε συνολικά 80 χώρες.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.andrianos.gr