Αρχική » Αφιερώματα » Αναλυτές Καυσαερίων 2019 » ANDRIANOS: Ηλεκτρονικοί αναλυτές καυσαερίων Boston Expo του οίκου Tecnocontrol Ιταλίας

ANDRIANOS: Ηλεκτρονικοί αναλυτές καυσαερίων Boston Expo του οίκου Tecnocontrol Ιταλίας

Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 50379-3
Οι ηλεκτρονικοί αναλυτές καυσαερίων Boston Expo του Οίκου Tecnocontrol Ιταλίας, διαθέτουν πρωτοποριακό σχεδιασμό, μενού στα Ελληνικά και ελληνικές οδηγίες χρήσεως.
Η απλή έκδοση BST110 διαθέτει στάνταρ αισθητήρια για ανίχνευσή O2 και CO και αναβαθμίζεται για ανίχνευση αερίων NO και SO2. Είναι εξοπλισμένη με μπαταρία λιθίου Ni-Mh 7,2 Vdc, 1,3Ah και η μέση διάρκεια της είναι 6 ώρες.
Η έκδοση BST111 περιέχει ως στάνταρντ τα αισθητήρια O2,CO & ΝΟ και είναι αναβαθμίσιμη μέχρι 4 αέρια. Επιπλέον διαθέτει σύστημα υπολογισμού των απωλειών της καμινάδας, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας 8-10h, καθώς και αυξημένη συνδεσιμότητα μέσω θύρας USB για σύνδεση με υπολογιστή και αναβάθμιση (κατευθείαν από το www.tecnocontrol.it) και bluetooth (προαιρετικό).
Επιπλέον σημαντικά χαρακτηριστικά είναι: Η αυτοδιάγνωση προβλημάτων, το τεστ και ο υπολογισμός διαρροής σωληνώσεων αερίου, η μνήμη 500 καταγραφών και η δυνατότητα παγώματος οθόνης για καταγραφή χειρός. Διαθέτει επίσης μικρομανόμετρο διαφορικής πίεσης και οπίσθιο μαγνήτη στερέωσης.
Η ANDRIANOS είναι αντιπρόσωπος Tecnocontrol Ιταλίας για την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες www.andrianos.gr.