Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: Δυναμικό «παρών»

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: Δυναμικό «παρών»

Η ANDRIANOS, ως πρωτοπόρος στις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής Θερμικής Ενέργειας, έδωσε δυναμικά το «παρών» στην φετινή Climatherm – Energy, όπου και παρουσίασε την πλούσια γκάμα προϊόντων της για την παραγωγή ΖΝΧ, την ψύξη, την θέρμανση και τον αυτόνομο αερισμό των χώρων, καθώς και την «έξυπνη» διαχείρισή τους με συστήματα «Smart Home».
Το περίπτερο της ANDRIANOS ξεχώρισε από τους επισκέπτες της έκθεσης για το πλήρες προϊοντικό πακέτο που παρουσίασε, με προϊόντα που έχουν επιλεχθεί με γνώμονα τα μεγάλα ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρουν και τα υψηλά stantard ποιότητας που διαθέτουν.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Κώστα Σκρέκα στο περίπτερο της ANDRIANOS, όπου και συνομίλησε με τον κ. Γεώργιο Ανδριανό, ιδιοκτήτη και διευθύνωντα σύμβουλο της ANDRIANOS, για τις εξελίξεις στον Κλάδο και τις νέες τεχνολογίες στη θέρμανση, τον κλιματισμό και τα συστήματα Smart Home. Επιπλέον, οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS έδωσαν ενεργειακές λύσεις και ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις του Κλάδου τους συνεργάτες χονδρικής, τους επαγγελματίες καθώς και τους ιδιώτες που επισκέφθηκαν το περίπτερο.


Δείτε παρακάτω τα προϊόντα και τις λύσεις που παρουσιάστηκαν:
Το Smart Home της SALUS με απόλυτη εξειδίκευση στον κλάδο HVAC: Το SALUS Smart Home με απόλυτη εξειδίκευση στο κλάδο HVAC, αποτελεί επιδοτούμενη παρέμβαση στα προγράμματα «Εξοικονομώ» και υπερτερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα Smart Home της αγοράς, αφού προσφέρει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας, ευκολία εγκατάστασης, τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νέα κτίρια και παρέχει συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση του λογισμικού με προσθήκη νέων συσκευών, ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.
Αυτόνομος αερισμός και εξαερισμός χωρίς ενεργειακές απώλειες με το μοναδικό σύστημα ASSOLO: Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέντρισε το καινοτόμο σύστημα αυτόνομου αερισμού και εξαερισμού χωρίς ενεργειακές απώλειες ASSOLΟ, το οποίο προσφέρει συνεχή παροχή ολόφρεσκου αέρα με κλειστά παράθυρα και συμβάλει στην μείωση των απωλειών θερμότητας έως και 93%, χάρη στον κεραμικό εναλλάκτη που αποθηκεύει την θερμότητά του χώρου. Το σύστημα μηχανικού αερισμού και εξαερισμού ASSOLO, είναι ενεργειακής κλάσης Α, διαθέτει πιστοποίηση CE και είναι σύμφωνο με την οδηγία Ecodesign.
Τα κορυφαία ηλιοθερμικά συστήματα της ελληνικής αγοράς: Στο περίπτερο της ANDRIANOS παρουσιάστηκε μία πρότυπη εγκατάσταση ηλιοθερμικού συστήματος με τα ηλιακά δοχεία AND-SOLAR FS1 που κατασκευάζονται για την ANDRIANOS στην Γερμανία, με τα υψηλότερα standards ποιότητας και αποτελούν τα μοναδικά θερμοδοχεία που επιτυγχάνουν ενεργειακή κλάση Α στην ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με τους κορυφαίους ηλιακούς συλλέκτες της ANDRIANOS AND-solar PREMIUM και PREMIUM PLUS, οι οποίοι κατατάσσονται στο TOP 10 σε απόδοση παγκοσμίως (ηcol=69% σύμφωνα με το EN 12975), δημιουργούν το πιο αποδοτικό σύστημα ηλιοθερμίας με επίπεδους συλλέκτες.
Αντλίες Θερμότητας, fan coils και κλιματιστικά συστήματα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Carrier και Toshiba: Οι κορυφαίοι οίκοι Carrier και Toshiba, διαθέτουν άρτια τεχνολογικά προϊόντα, τα οποία προσφέρουν θερμική άνεση με υψηλή ενεργειακή απόδοση έως Α+++ και «έξυπνες» λειτουργίες, επιτυγχάνοντας έλεγχο της θερμοκρασίας με υψηλή ακρίβεια και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας που φθάνει και το 70%.
Επίτοιχους Λέβητες αερίου με πολύ υψηλούς βαθμούς απόδοσης και αντλίες θερμότητας Ariston: Η Ariston χαρακτηρίζεται ως ο παγκόσμιος ειδικός στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης, παρέχοντας σε όλο τον κόσμο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις για την άνεσή του, με ιταλικό σχεδιασμό. Μία ακόμα συνεργασία της ANDRIANOS, που επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα και την καινοτομία.
Ασφάλεια και ποιότητα στα δίκτυα υγραερίου και φυσικού αερίου με την πιο πλήρη γκάμα της ελληνικής αγοράς: Μετά από 28 χρόνια ενασχόλησης με τα δίκτυα υγραερίου και φυσικού αερίου σε επίπεδο λιανικής και χονδρικής πώλησης, η AΝDRIANOS έχει καταφέρει να συνάψει συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Οι πιστοποιημένες δεξαμενές υγραερίου των ιταλικών οίκων RCS και CPS, τα εξαρτήματα του γερμανικού οίκου GOK και του γαλλικού οίκου Decayeux και οι κορυφαίοι επίτοιχοι λέβητες αερίων καυσίμων υψηλών βαθμών απόδοσης της Ariston, συγκέντρωσαν για ακόμη μία φορά το θερμό ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών.
Η φετινή συμμετοχή της ANDRIANOS και η μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον τόσο των παλαιών, όσο και των νέων συνεργατών, απέδειξε πως η εταιρεία θα πρωταγωνιστήσει στον κλάδο της ενέργειας και στην μετά κορωνοϊού εποχή.
Σύσσωμη η ομάδα της ANDRIANOS ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες της φετινής Climatherm και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη έκθεση του Kλάδου.