ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

Πρωτοπόρα ηλιακά συστήματα TISUN

Η εταιρία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τον κορυφαίο αυστριακό Οίκο TISUN, ο οποίος κατασκευάζει πρωτοποριακά ηλιακά συστήματα.
adrianos-af-4Η γκάμα της TISUN, είναι η πληρέστερη στην παγκόσμια αγορά ηλιακών συστημάτων και συγκεκριμένα διαθέτει συστήματα είτε μόνο για ζεστά νερά χρήσης, είτε συστήματα που παράγουν επιπλέον ζεστό νερό για την κεντρική Θέρμανση, για την θέρμανση της πισίνας και για ηλιακό κλιματισμό.
Παράγει:


adrianos-af-1• Μπόιλερ από 160λτ ως και 5000λτ, σε 6 διαφορετικούς τύπους BE-SSP, FS1R, FS2R, PROCLEAN, PSN, PROHEAT με αιχμή του δόρατος το PROCLEAN, το οποίο φέρει ανοξείδωτο εναλλάκτη  για την παραγωγή φρέσκου νερού χρήσης, αποφεύγοντας την  επικάθηση των αλάτων, και τα μικρόβια, εξασφαλίζει έτσι μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς την ανάγκη συντήρησης.  Το βασικό πλεονέκτημα του PROCLEAN αποτελεί  το σύστημα θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης που διαθέτει, το οποίο λειτουργεί με απλό τρόπο χωρίς αυτοματισμούς και εξασφαλίζει τον μέγιστο βαθμό απόδοσης σε σχέση με τα άλλα μπόιλερ της αγοράς.  Μπορεί επιπλέον να συνδυαστεί με κάθε τύπο υφιστάμενου λέβητα και παλαιού μπόιλερ.
• Συλλέκτες επιλεκτικούς κάθετους και οριζόντιους σε 33 διαφορετικές διαστάσεις σε στοκ, αλλά και συλλέκτες στα μέτρα του χώρου του κάθε πελάτη. Όλοι τους με βαθμό απόδοσης 95% και πιστοποιημένοι με το SOLAR KEY MARK.
adrianos-af-2
• Οι βάσεις των συλλεκτών μπορεί να είναι 4 τύπων: ταράτσας, κεραμοσκεπής (είτε παράλληλα πάνω στη στέγη είτε κεκλιμένοι), in roof (μέσα στη στέγη), πρόσοψης.
• Οι ηλιακοί
σταθμοί και οι ελεγκτές του Οίκου Tisun είναι πολύ απλοί στην εγκατάσταση και τον χειρισμό τους. Διατίθενται σε 3 εκδοχές ανάλογα την εφαρμογή.
• Κάθε σύστημα περιλαμβάνει τέλος και: ηλιακό δοχείο διαστολής, τρίοδη αναμεικτική βαλβίδα για τα ΖΝΧ, και ειδικό προαναμιγμένο αντιψυκτικό.
adrianos-af-3Με τα συστήματα της TISUN  επιτυγχάνονται ποσοστά εξοικονόμησης στο κόστος καυσίμου, που φθάνουν συνολικά ως και το 60%, για ΖΝΧ και θέρμανση, και ως και 95% για ΖΝΧ μόνο.  Το σέτ ηλιακής θέρμανσης της TISUN είναι ιδιαίτερα αποδοτικό και αποτελεσματικό επειδή όλα τα ενεργειακά στοιχεία είναι προσεκτικά συντονισμένα και η τεχνολογία του δοχείου αναπτύχθηκε από την TISUN.  Αυτό το τεχνολογικό πλεονέκτημα εγγυάται:
• Γρήγορη και σταθερή εγκατάσταση (όλα προσυναρμολογημένα).
• Χωρίς συντήρηση (τα συστήματα είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία κάτω από τις δριμύτερες συνθήκες).
• Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στα υλικά τα οποία λειτουργούν επίσης υπό ακραίες συνθήκες. 
Σε μια ενεργειακ
ή αγορά που συνεχώς εξελίσσεται και εκσυγχρονίζεται, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ αναζητεί λύσεις ώστε να δίνει ολοκληρωμένες προτάσεις, τεχνικά και οικονομικά ανταγωνιστικές, μειώνοντας το κόστος παραγωγής, και τις εκπομπές ρύπων, και παράγοντας σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα.