Αρχική » Αφιερώματα » Αναλυτές Καυσαερίων 2019 » Αναλυτές καυσαερίων Systronik από τη Φλόγα ΑΕ

Αναλυτές καυσαερίων Systronik από τη Φλόγα ΑΕ

Οι αναλυτές καυσαερίων της Systronik αποτελούν την κορυφαία επιλογή στα όργανα μέτρησης εδώ και 28 χρόνια. Η γερμανική εταιρεία, που ανήκει στον όμιλο της Afriso, παρέχει συσκευές που βρίσκονται στην ακμή της τεχνολογικής εξέλιξης και κάθε νέο μοντέλο της προσδίδει αξιοπιστία και καινοτομία στον επαγγελματία που επιζητά τελειότητα σε κάθε μέτρηση. Όλοι οι αναλυτές διαθέτουν μενού στα ελληνικά.
Τα βασικά μοντέλα είναι τρία:
• Το Bluelyzer ST, μια εξαιρετικά συμπαγής συσκευή με το βολικό της μέγεθος και το απλό μενού να προσφέρει ποιότητα στις μετρήσεις και ευκολία στην χρήση.
• Το Eurolizer STx είναι ένας φορητός αναλυτής καυσαερίων με ανθεκτική προστατευτική θήκη και ενσωματωμένους μαγνήτες. Η μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη επιτρέπει την ένδειξη μέχρι και 8 μετρήσεων. Ο συμπαγής σχεδιασμός επιτρέπει τον συνδυασμό μέχρι και τριών κυψελών μέτρησης (O2, CO, NO) και η νέα τεχνολογία αισθητήρα ECO-sensor χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην συσκευή.
• Τέλος, το Multilyzer STx, χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του, αποτελεί ιδανική επιλογή για μετρήσεις σε βιομηχανικές εφαρμογές.
Κάθε συσκευή της Systronik μπορεί να συνδεθεί με εκτυπωτή αλλά και με κινητό και λαπτοπ μέσω των εφαρμογών της εταιρείας σε App Store και Play Store ή με την χρήση QR code. Επίσης, κάθε μοντέλο διαθέτει μπαταρία λιθίου για εύκολη και ταχεία φόρτιση.
Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα για σύνδεση bluetooth και δημιουργία βάσης δεδομένων πελατών (Customer DB) και μετρήσεων (Datalogger) για μελλοντική αναφορά (μέχρι 10 μετρήσεις για μέχρι 1000 πελάτες). Επίσημος αντιπρόσωπος: Φλόγα Α.Ε., www.floga-sa.gr