Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Ανακοίνωση συγχώνευσης εταιρειών Comap Hellas – Group Standard Hidraulica

Ανακοίνωση συγχώνευσης εταιρειών Comap Hellas – Group Standard Hidraulica

Αγαπητοί συνεργάτες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2021 η Comap Hellas SA θα συγχωνευθεί με το Group Standard Hidraulica. Οι δύο εταιρείες αποτελούν μέλη του βιομηχανικού ομίλου Aalberts. Το νέο όνομα της εταιρείας θα είναι: «Standard Hidráulica Hellas, Εξοπλισμός Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Θέρμανσης, Α.Ε.».
Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό γεγονός για τις δύο εταιρείες, για τους υπαλλήλους μας καθώς και για τους πελάτες μας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας ήταν πάντα οι άνθρωποί μας, και με την ένωση των δυνάμεών μας, ενδυναμώνουμε περαιτέρω το στοιχείο αυτό. Σφυρηλατούμε μια νέα εταιρεία με βελτιωμένη εμπειρία και τεχνογνωσία. Η συγχώνευσή μας, θα συμβάλει στην ενίσχυση του βιομηχανικού μας ομίλου με εκτεταμένη τεχνογνωσία στον έλεγχο θερμικής άνεσης, στις συνδέσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων, στα δίκτυα διανομής νερού και καύσιμου αερίου, καθώς και στις μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας. Θα παράγει επίσης μια διευρυμένη βάση προϊόντων και συστημάτων υψηλής ειδίκευσης που μεταφράζεται σε καλύτερη εξυπηρέτηση σε μια προτιμώμενη τιμή για τους πελάτες μας.


Πρόκειται για μία συγχώνευση δύο απολύτως συμβατών εταιρειών με μακροχρόνια στενή συνεργασία. Μοιραζόμαστε παρόμοιες αξίες και ίδια φιλοσοφία όσον αφορά στην επιχειρηματική δραστηριότητα: την προσφορά εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη, με έμφαση στην ειλικρίνεια και την ακεραιότητα, καθώς και τη θετική στάση στην εργασία.
Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τις ίδιες προσωπικές σχέσεις εργασίας που είχατε στο παρελθόν. Θα εξακολουθείτε να επικοινωνείτε με τους ίδιους ανθρώπους, και να βασίζεστε στην ίδια ποιότητα συνεργασίας. Με την δική σας συμμετοχή στο εγχείρημα αυτό θέτουμε τα θεμέλια για ένα συναρπαστικό και ευημερούν μέλλον τόσο για τους υπαλλήλους μας όσο και για εσάς, τους συνεργάτες μας.
Με εκτίμηση
Jaume Llacuna, CEO STH GROUP
Koert Munnik, CCO COMAP GROUP
Spyros Tsakalos, MD COMAP HELLAS

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις