Ανακοίνωση της Βιοτεχνικής Συνεργασίας για τη συμμετοχή της στις εκλογές στο ΒΕΘ

«Πιστοί στις αρχές μας η Βιοτεχνική Συνεργασία με συνέπια όπως έκανε όλα τα χρόνια   συμμετέχει στις εκλογές για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΒΕΘ στις 2-3-4 Δεκεμβρίου 2017. Εδώ και οκτώ χρόνια ο κλάδος των αυτοαπασχολουμένων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων έχει πληρώσει ακριβά το τίμημα των πολιτικών των μνημονίων διαχρονικά.

Η Βιοτεχνική Συνεργασία με αίσθημα ευθύνης κατανοώντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα μας αλλά και οι ΕΒΕ εδώ και αρκετό καιρό με πρωτοβουλίες της προσπάθησε να έρθει σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς για κοινή κάθοδο όλων στις εκλογές αξιοποιώντας το μήνυμα των συναδέλφων μας ότι η κατάσταση που διέρχεται ο χώρος των επαγγελματοβιοτεχνών επιτρέπει μόνο την κοινή κάθοδο για την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τον χώρο μας. Πιστεύοντας ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοτεχνικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα επιμελητηριακό κίνημα διαιρεμένο αλλά ενωμένο και δυνατό έξω από σκοπιμότητες κομματικές και προσωπικές.

Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους τους συναδέλφους μας και τους καλούμε να συστρατευτούν με την Βιοτεχνική Συνεργασία για ενεργή παρέμβαση σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των αυτοαπασχολουμένων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για αναβάθμιση του ρόλου του Επιμελητηριακού θεσμού, των υπηρεσιών που παρέχει το ΒΕΘ με πλήρη διαφάνεια στη δράση συνεργασία με την αυτοδιοίκηση και τους συνδικαλιστικούς φορείς και καθορισμό συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΒΕΘ.
Η Βιοτεχνική Συνεργασία θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για το ξεπέρασμα της κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και το Επιμελητηριακό κίνημα.

Eπικεφαλής Συνδυασμού Βιοτεχνική Συνεργασία,
Αθανάσιος Νικολόπουλος, τηλ.: 6977788855, email: niksak@hotmail.gr»