Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » Amoss Collection: Νέο έπιπλο μπάνιου για δύο από την Ideal Standard

Amoss Collection: Νέο έπιπλο μπάνιου για δύο από την Ideal Standard

ideal standard_amoss 3.jpg

ideal standard_amoss 3.jpgΣτενές επαφές… και στο μπάνιο. Χαρείτε το ξεκίνημα ή το τελείωμα της ημέρας παρέα με τους αγαπημένους σας! Με το νέο έπιπλο μπάνιου Amoss από την Ideal Standard μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες καθημερινές στιγμές συντροφικότητας!
Και μαζί, και άνετα! Το μήκος του πάγκου φτάνει τα 130 εκατοστά και επιτρέπει την τοποθέτηση δύο νιπτήρων ώστε να γίνεται ταυτόχρονη χρήση από δύο άτομα. Η απόχρωση Wenge και η επένδυση από δέρμα θα δώσουν μια προσεγμένη πολυτέλεια στο μπάνιο σας, ενώ η στιλπνή και καθαρή αίσθηση του κρυστάλλινου πάγκου θα προσφέρει στο χώρο σας το ιδιαίτερο στυλ που αναζητούσατε: Δυναμικό πορτοκαλί για έντονη αντίθεση ή κυρίαρχο καφέ για εκκεντρικά κομψό αποτέλεσμα!
Styling Tips: Το έπιπλο Amoss αναδεικνύει μοναδικά τους νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης, όπως οι White και Venice. Συνδυάστε το με μπαταρίες που διαθέτουν ψηλό κορμό όπως οι Alfiere, που τοποθετούνται απευθείας στην προβλεπόμενη θέση του πάγκου.
Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά! Λεπτομέρειες του επίπλου όπως η δερμάτινη επένδυση του ξύλου με τις εξώραφες διακοσμήσεις αποτελούν ένα νέο trend στη σύγχρονη διακόσμηση και κερδίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων. Εκπρόσωπος του μινιμαλισμού στα έπιπλα μπάνιου, το Amoss καταργεί τις λαβές στα ντουλάπια, με το σύστημα soft-touch! Αρκεί να πιέσετε ελαφρά στην άκρη του ντουλαπιού για να σας αποκαλυφθούν οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι καθημερινής χρήσης.
Διπλή απόλαυση και εργονομία: Ο μεγάλος ενιαίος καθρέφτης, θα σας προσφέρει την ευχαρίστηση να περιποιήστε άνετα τον εαυτό σας, ενώ οι δύο επίτοιχες απλίκες από inox πάνω από κάθε νιπτήρα θα καλύψουν …εις διπλούν, τις ανάγκες σωστού φωτισμού στο χώρο!
Το έπιπλο μπάνιου Amoss της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας στην Αθήνα.