Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » AMCO- Β. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ: Πορεία 43 χρόνων με οδηγό την ποιότητα…

AMCO- Β. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ: Πορεία 43 χρόνων με οδηγό την ποιότητα…

amcosmart.jpg

“Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά”
Οδυσσέας Ελύτης

amcosmart.jpg«Το στυλ, η ποιότητα, ο σχεδιασμός, η αγάπη για την λεπτομέρεια, παραμένουν ανίκητες στον χρόνο, να θυμίζουν τις μοναδικές πανανθρώπινες  αρετές: Σεβασμός στο περιβάλλον και αγάπη και φροντίδα στον άνθρωπο!». Αυτή είναι η γενική φιλοσοφία της εταιρίας «AMCO – Β. Αμβροσιάδου & Σία ΟΕ».
Η εταιρία «ΑΜCO» εισαγωγική εταιρία ειδών υγιεινής, ιδρύεται το έτος 1965, με έδρα την Θεσσαλονίκη, και ιδρυτή της τον Ιωάννης Αμβροσιάδη, οραματιστή της τελειότητας, ο οποίος δημιουργεί τις βάσεις και δίνει πνοή στο έργο ζωής του.
Σαράντα χρόνια, μια μακριά και επίπονη πορεία ενάντια στην φθορά του χρόνου, με σεβασμό στην Ιστορία και με βαθειά πίστη στην εξέλιξη,  καθιστά την εταιρία «AMCO», μια ξεχωριστή παρουσία στην Ελληνική πραγματικότητα των ειδών υγιεινής. Πρωτοεισήγαγε και καθιέρωσε τα άρτια, μοναδικά σε ποιότητα και αντοχή στον χρόνο, Ιταλικά πλαστικά καζανάκια «Kariba», πρωτοποριακό είδος  καθώς και τα εντοιχισμένα καζανάκια (Nautilus, ορειχάλκινα 1965) και την εξέλιξή τους, τα πλαστικά (Futura Monolith 2001 και Tecnopratica 2007), με στήριγμα για κρεμαστά είδη υγιεινής απλά στην τοποθέτηση και ενισχυμένα ως προς την κατασκευή, με πολύ κομψές πλακέτες χειρισμού, που παραμένουν ακόμη και σήμερα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις.
Υπάρχει έμπειρη τεχνική υποστήρηξη από την εταιρία και ανταλλακτικά εδώ και 30 χρόνων προς αντικατάσταση όλων των προϊόντων.

Τα προϊόντα και οι αντιπροσωπείες αποκλειστικής πώλησης, της εταιρίας επιλέγονται με κριτήρια ποιοτικά, περιβαλλοντολογικά (εξοικονόμηση νερού, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον ), ανταγωνιστικά σε τιμές και μοναδικά σε σχεδιασμό από διεθνείς φήμης σχεδιαστές και αρχιτέκτονες (Althea Ceramica, Ceramicas Gala, Paffoni – Fonte Water House κλπ).

Αλλα προϊόντα που απαρτίζουν την γκάμα και είναι ετοιμοπαράδοτα και σε μεγάλες ποσότητες, είναι: Ακρυλικές και χαλύβδινες μπανιέρες του Ισπανικού οίκου Gala, πολύ ιδιαίτερα σε σχεδιασμό είδη υγιεινής από Gala και (Althea Ceramica (Ιταλία), μπαταρίες Paffoni & Fonte Water House (Ιταλίας), σιφώνια και καμπίνες Ιταλίας, καθώς και ολοκληρωμένη γκάμα εργολαβικών προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και σεβασμό στην ποιότητα.
Τα προϊόντα της εταιρίας θα τα βρείτε σ΄όλα τα επιλεγμένα καταστήματα ειδών υγιεινής της Ελλάδας και για ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρία τηλεφωνικώς η ηλεκτρονικά.
Η εταιρία έχει ιδιόκτητη έδρα 11.000 m² στην Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στο Ηράκλειο της Κρήτης.