Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » ALMEVA HELLAS: Επαγγελματικά συστήματα ανάκτησης ενέργειας Exodraft

ALMEVA HELLAS: Επαγγελματικά συστήματα ανάκτησης ενέργειας Exodraft

Για άλλη μια χρονιά, η εταιρεία μας almeva Hellas είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθεί υφιστάμενους και νέους συνεργάτες, αλλά και όλους τους φίλους του έως τώρα, δημοφιλή brand σε Ελλάδα και Ευρώπη, με συστήματα καπνοδόχων συμπυκνωμάτων.
Χαρακτηριστικό της φετινής έκθεσης, ήταν η μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών, που, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών της εποχής και ως η τελευταία αλλά και η πρώτη διεθνής έκθεση του Κλάδου που πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη, μας έδωσε την ευκαιρία μετά από 2 χρόνια αποκλεισμού να ξαναβρεθούμε και να συζητήσουμε, να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας αλλά και να πιούμε την καθιερωμένη μπύρα μας από κοντά.
Στο περίπτερό μας οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα επαγγελματικά συστήματα ανάκτησης ενέργειας (HRS) της Exodraft με έδρα την Δανία, των οποίων στόχος είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, το χαμηλότερο παραγωγικό κόστος και την βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος της επιχείρησης.
Ευχαριστούμε θερμά την διοργάνωση της Climatherm Energy 2022 για την φιλοξενία αλλά και όλους όσους μας επισκέφθηκαν στο περίπτερο μας και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024!