Αρχική » Αφιερώματα » Καπνοδόχοι-Καπναγωγοί 2021 » ALMEVA: H επαγγελματική λύση στις καπνοδόχους συμπυκνωμάτων

ALMEVA: H επαγγελματική λύση στις καπνοδόχους συμπυκνωμάτων

Ξεκινώντας το 2010, η almeva® Hellas έχοντας όραμα την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών που προέκυψε με την καθιέρωση των λεβήτων συμπύκνωσης στην ελληνική αγορά, σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα συστημάτων και προϊόντων καπνοδόχων συμπυκνωμάτων, με στόχο την απρόσκοπτη εργασία, την γρήγορη συναρμολόγηση αλλά και την εύκολη επιθεώρηση, παράγοντες που προσφέρουν υψηλή παραγωγικότητα σε κάθε επαγγελματία εγκαταστάτη.
Ποιότητα
Όλα τα υλικά ενός συστήματος καπνοδόχου almeva® είναι σύμφωνα με το πρότυπο EN 1443, που ορίζει τις γενικές απαιτήσεις και τις βασικές συνθήκες λειτουργίας για καπνοδόχους. Έχουν σημανθεί κατά το πρότυπο EN 14471 του οποίου το θέμα είναι η αξιολόγηση των χαρακτηριστικών των συστημάτων καπνοδόχων με πλαστικούς αγωγούς. Η σήμανση των σωλήνων και των εξαρτημάτων γίνεται συνήθως με αυτοκόλλητη ένδειξη, παραθέτοντας όλα τα απαιτούμενα στοιχεία τους.


Ολόκληρο το σύστημα και όλα τα επιμέρους εξαρτήματα είναι πιστοποιημένα, και φέρουν το σύμβολο CE που αντιστοιχεί στην οδηγία 93/68/ΕΚ. Το εν λόγω σύμβολο CE μαζί με τον αριθμό του πιστοποιητικού 0036 CPD 9165 001 τοποθετούνται σε κάθε ένα εξάρτημα με την μορφή αυτοκόλλητου. Κάθε καπνοδόχος πρέπει να φέρει αυτοκόλλητη ετικέτα στην οποία να διακρίνονται οι σχετικές διαδρομές καυσαερίων, σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρότυπα. Οι ετικέτες πρέπει να είναι μόνιμες και ευδιάκριτες, κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό και να είναι τοποθετημένες σε ορατό σημείο. Περιλαμβάνουν το όνομα της εταιρείας ή το σήμα του κατασκευαστή, σήμανση σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 14471, ονομαστική διάμετρο και θερμική αντίσταση της καπνοδόχου, πλήρη στοιχεία συσκευών και πληροφορίες του εγκαταστάτη (διεύθυνση, τηλέφωνο, κτλ.), ημερομηνία και αριθμό αδείας του.
Made in Switzerland
Για περισσότερα από 25 χρόνια, η almeva® AG με έδρα και βασικό σημείο παραγωγής των προϊόντων της την Ελβετία, προμηθεύει την ευρωπαϊκή αγορά χονδρικής πώλησης αλλά εξίσου και κατασκευαστές λεβήτων με ΟΕΜ προϊόντα. Με την αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της από την αγορά, επέκτεινε την παραγωγική διαδικασία μερών των εξαρτημάτων της και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως στη Γερμανία, στη Τσεχία και στην Ελλάδα.
Άνεση με μεγάλη ποικιλία και εγγύηση
Η almeva® αναπτύσσει συνεχώς όλα τα προϊόντα της σε στενή συνεργασία με έμπειρους ειδικούς φορείς. Χάριν τούτου, η εταιρεία εγγυάται την εύκολη εργασία και την γρήγορη εγκατάσταση, γεγονός που σας προσφέρει πολύ μεγαλύτερη παραγωγικότητα.
Για ένα πλήρες σύστημα τοποθετημένο από εξειδικευμένο εγκαταστάτη, παρέχεται εγγύηση 10 ετών.
Υλικό και Πιστοποιήσεις
Το βασικό υλικό είναι ένα ειδικό πολυπροπυλένιο γνωστό ως PPH. Είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες μέχρι 120°C όπως και στο όξινο συμπύκνωμα των καυσαερίων. Όλα τα προϊόντα της almeva® συμμορφώνονται με τα πρότυπα EN 14471 + A1, είναι κατάλληλα πιστοποιημένα και έχουν το σήμα CE, σύμφωνα με την οδηγία 93/68/ΕΚ. Το σύστημα διαχείρισης της παραγωγής είναι σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015.
Τεχνική υποστήριξη
Από την πιο απλή εγκατάσταση μίας οικιακής συσκευής έως και την πιο σύνθετη εγκατάσταση πολλαπλών συσκευών επαγγελματικής ή οικιακής χρήσης, με το υπολογιστικό πρόγραμμα kesa aladin, μπορούμε και προσφέρουμε ολοκληρωμένους υπολογισμούς βάση του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ13384-1 ή -2 το οποίο περιγράφει τη μέθοδο υπολογισμού για καμινάδες με μεμονωμένες ή και πολλαπλές συσκευές. Η επίτευξη των στόχων μας αποτελεί διασφάλιση για τους συνεργάτες μας παρέχοντάς τους την δυνατότητα να ξεχωρίζουν ως επαγγελματίες.