Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » ΑΚΡΟΝ Α.Ε.: Σεμινάριο από την Grohe στον Σύνδεσμο Χανίων

ΑΚΡΟΝ Α.Ε.: Σεμινάριο από την Grohe στον Σύνδεσμο Χανίων

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στις καινούργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΚΡΟΝ ΑΕ σεμινάριο για υδραυλικούς του Νομού Χανίων, από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Grohe.
Αντικείμενο του σεμιναρίου ήταν η παρουσίαση προϊόντων της εταιρείας, η ανάλυση των καινοτόμων πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα προϊόντα της Grohe, καθώς και ο εποικοδομητικός διάλογος για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες.
Οι επαγγελματίες υδραυλικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας ΑΚΡΟΝ ΑΕ και της εταιρείας Grohe, τιμώντας μας με την παρουσία τους.


Η εταιρεία ΑΚΡΟΝ ΑΕ ιδρύθηκε το 1984 στον Νομό Ρεθύμνου και από το 1999 εγκαταστάθηκε στον Νομό Χανιών. Είναι εμπορική και βιοτεχνική επιχείρηση. Εμπορεύεται πλακάκια, είδη υγιεινής και δραστηριοποιείται στον μεταποιητικό κλάδο, κατασκευάζοντας κουζίνες, νιπτήρες, έπιπλα και άλλα καινοτόμα προϊόντα, με πρώτη ύλη πλακάκια μεγάλων διαστάσεων.
Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών προς όφελος του πελάτη, η εταιρεία ΑΚΡΟΝ ΑΕ σύναψε στρατηγική συνεργασία με την Grohe, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές και στους επαγγελματίες να μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και να επωφεληθούν από τα προϊόντα της Grohe.
Συνεργάτες της AKΡON AE είναι οι μεγαλύτερη οίκοι του εξωτερικού. Στα δύο καταστήματα που διατηρεί η εταιρεία στον Νομό Χανίων, μπορεί ο καταναλωτής να βρει προϊόντα των εταιρειών Grohe, Ideal Standard, Roca, καθώς και Marazzi Group, Cooperativa Ceramica d’ Imola, Emil Group σε μεγάλη ποικιλία.
Προτεραιότητα της εταιρείας ΑΚΡΟΝ ΑΕ είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του. Βασικός στόχος είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων υψηλού design που να ικανοποιούν κάθε προσδοκία.
Χριστιάνα Γεραρχάκη
Πρόεδρος της εταιρείας ΑΚΡΟΝ ΑΕ