Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » ΑΓΩΓΟΣ ΑΕ: Μία πρότυπη βιομηχανία κατασκευής αεραγωγών, καμινάδων και εξαρτημάτων

ΑΓΩΓΟΣ ΑΕ: Μία πρότυπη βιομηχανία κατασκευής αεραγωγών, καμινάδων και εξαρτημάτων

agogosxed.jpg

agogosxed.jpg

Η ΑΓΩΓΟΣ Α.Ε.,  με έδρα στο Κιλκίς, είναι μία πρότυπη βιομηχανία η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή αεραγωγών, καμινάδων και εξαρτημάτων, η χρήση των οποίων  έχει εφαρμογή στη θέρμανση, στο κλιματισμό και τον εξαερισμό.
Η βιομηχανία ιδρύθηκε στις αρχές του 2003 και παρά την μικρή χρονική της παρουσία στο συγκεκριμένο χώρο, εξελίχθηκε τάχιστα κατακτώντας την κορυφή της αγοράς.
Η βιομηχανία  ΑΓΩΓΟΣ Α.Ε. με την σύγχρονη οργάνωση και τεχνογνωσία της καθώς και τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, πέτυχε να είναι καινοτόμος, να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πλήρως συμβατά με τα ισχύοντα εθνικά και διεθνή πρότυπα – το κυριότερο όμως, ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Οι εξελιγμένες μέθοδοι παραγωγής μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλές τιμές και τεχνικές λύσεις στα προσφερόμενα προϊόντα.
Για τα  4 χρόνια αυτά   παρουσίας της στον συγκεκριμένο χώρο, τα στελέχη της «ΑΓΩΓΟΣ ΑΕ» αισθάνονται περήφανα που ικανοποίησαν πάνω από 30.000 καταναλωτές, έχοντας κατασκευάσει πάνω από 5 εκατομμύρια μέτρα αγωγών. Τα αποτελέσματα αυτά  δείχνουν την εμμονή της εταιρίας στην άρτια και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, στην χρήση προηγμένης τεχνολογίας  αλλά κυρίως στην αρχή «παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας – ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη – άριστες τιμές».