Αρχική » Αφιερώματα » Παρασκευαστήρες ζεστού νερού (Boilers) (Μέρος Β’) » ADVANCE APPLICATIONS – Κ. ΤΕΝΕΔΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ: Η σωστή επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας, ζεστό νερό χειμώνα – καλοκαίρι

ADVANCE APPLICATIONS – Κ. ΤΕΝΕΔΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ: Η σωστή επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας, ζεστό νερό χειμώνα – καλοκαίρι

Η κατασκευάστρια εταιρία ADVANCE APPLICATIONS δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλιακής ενέργειας από το 1992, πάντα πρωτοπόρος στον τομέα μελέτης και κατασκευής. Επιστέγασμα των εμπειριών της αποτελεί η κατασκευή μπόιλερ εξ΄ ολοκλήρου από καθαρό χαλκό. 
Η επιλογή του χαλκού σαν πρώτη ύλη για την κατασκευή του μπόιλερ και του συλλέκτη προστατεύουν απόλυτα το σύστημα από διαβρώσεις – οξειδώσεις και ηλεκτρόλυση. Οι τιμές των συντελεστών θερμικής αγωγιμότητας του χαλκού σε σύγκριση με τα άλλα μέταλλα εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση.
Η τεχνολογία που εφαρμόζεται στη συγκόλληση του μπόιλερ σε συνάρτηση με την απεριόριστη διάρκεια ζωής του χαλκού, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό και συνιστούν την μοναδική επιλογή. 
Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ADVANCE έχουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικά συμμόρφωσης, καταλληλότητας και ποιότητας (ΕΛΟΤ, CE κ.ά).Οι διαδικασίες που ακολουθούνται στην παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο καθιστούν τα ηλιακά συστήματα ADVANCE πρωτοποριακά. Η προσήλωση της εταιρίας στην ποιότητα, η συνέπεια και η τεχνική υποστήριξη που παρέχεται όλα αυτά τα χρόνια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Τα προϊόντα ADVANCE είναι η σωστή επιλογή για την οικογένεια αφού εξασφαλίζουν άμεση απόσβεση του κόστους αγοράς και παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία στον οικογενειακό προϋπολογισμό καθώς και τεχνική υποστήριξη για μια ζωή. 

Σημείωση «Υ»: Επαναλαμβάνουμε την παρουσίαση της ADVANCE APPLICATIONS – Κ. ΤΕΝΕΔΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ στο αφιέρωμα επειδή στο προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας το παραπάνω κείμενο συνοδεύτηκε από φωτογραφίες που δεν έχουν σχέση με τα προϊόντα που κατασκευάζει σήμερα η εταιρία. Ζητάμε συγγνώμη από την ADVANCE APPLICATIONS – Κ. ΤΕΝΕΔΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ και από τους αναγνώστες μας για το λάθος μας αυτό.