Αρχική » Αφιερώματα » ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ CLIMATHERM 2014 » ABB AE: Πρώτη παρουσίαση της αντλίας θερμότητας Yutaki S Combi της Hitachi

ABB AE: Πρώτη παρουσίαση της αντλίας θερμότητας Yutaki S Combi της Hitachi

af-abb

af-abbΟ τομέας συστημάτων κλιματισμού της ΑΒΒ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής συστημάτων κλιματισμού HITACHI και CIAT, συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Climatherm – Energy 2014.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα και συστήματα κλιματισμού που αποτελούν τον πιο σύγχρονο τρόπο θέρμανσης και ψύξης για κατοικίες, κτιριακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις και εφαρμογές.
Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν :
• Η αντλία θερμότητας Yutaki της HITACHI για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
• Οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας AGEO+ της CIAT, η πλέον προηγμένη τεχνολογία για ψύξη και θέρμανση με δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον.
• Τα ημικεντρικά συστήματα μεταβλητής παροχής ψυκτικού υγρού, ενεργειακής κλάσης A++ UTOPIA IVX Premium της HITACHI.
• Οι αντλίες θερμότητας αέρος – νερού AQUACIAT GRAND INVERTER της CIAT, κατάλληλες για όλους τους τύπους θερμαντικών μέσων με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Το Σάββατο 8 Μαρτίου στο meeting room 2 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μία καινοτομική παρουσίαση μελέτης εφαρμογής αντλιών θερμότητας Yutaki με τεχνολογία ΑΒΒ i-bus® KNX με θέμα: «Η ενεργειακή διαχείριση ψύξης-θέρμανσης-ΖΝΧ με KNX».
Ακολούθησε προϊοντική παρουσίαση όλης της σειράς αντλιών θερμότητας YUTAKI M/S/S80, καθώς και η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του Yutaki S Combi της Hitachi, μιας αντλίας θερμότητας που η εσωτερική της μονάδα με το ενσωματωμένο ανοξείδωτο δοχείο και την τρίοδη βάνα παρέχει ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, εξοικονομώντας περίπου 70% από τον απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης και περίπου πέντε ώρες από τον απαιτούμενο χρόνο εγκατάστασης.