Β&Τ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΜΠΕΑΖΟΓΛΟΥ Γ. – Δ. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΟΕ: Ιδανική λύση για θέρμανση και ψύξη

bt-2Η αντλία θερμότητας Β&Τ αποτελεί ιδανική λύση για την θέρμανση και την ψύξη των σύγχρονων κατοικιών.
Έχει υψηλό βαθμό απόδοσης 470% (δηλαδή ενώ στην ΔΕΗ καταβάλουμε το αντίτιμο για 1kw τo σύστημα μας αποδίδει 4,7kw).
Προσαρμόζει τις αποδόσεις της ανάλογα με τις συνθήκες της εξωτερικής θερμοκρασίας και τις απαιτήσεις του χώρου την δεδομένη στιγμή. Συμβάλλει στην μείωση του λογαριασμού κατανάλωσης καυσίμου αλλά και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατατάσσοντάς την σε ιδανική μονάδα εξοικονόμησης ενέργειας.
Έχει αυτόνομο σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού.
Είναι ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή , σε ανακαινίσεις, νέες κατασκευές ή σε συνδυασμό με το υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης.
Η εγκατάστασή της είναι απλή και γρήγορη.
Έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και χαμηλό κόστος λειτουργίας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης αφού με αντλία θερμότητας σε μια κατοικία 200m2 με συνεχόμενη 24ωρη λειτουργία το ετήσιο κόστος φτάνει ως 1450,00 ευρώ ενώ με λέβητα ξύλου θα φτάσει τα 1600,00 ευρω ετησίως , με λέβητα pellet 1900,00 ευρώ ετησίως, με λέβητα φυσικού αερίου θα αγγίξει τα 3700,00 ευρώ ετησίως, με ηλεκτρικό λέβητα ιόντων 4150,00 ευρώ και με λέβητα πετρελαίου θα φτάσει τα 5000,00 ευρώ ετησίως.
Η αντλία θερμότητας B&T ενσωματώνει χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που την καθιστούν την πλέον κατάλληλη λύση αντικατάστασης των παραπάνω εφαρμοζόμενων συστημάτων θέρμανσης καθώς κοστίζει λιγότερο και θερμαίνει περισσότερο.