Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » 45o Συνέδριο Διαθερμικής

45o Συνέδριο Διαθερμικής

Με μεγάλη επιτυχία και την υψηλότερη έως τώρα συμμετοχή, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου το 45ο επετειακό Συνέδριο της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ στην Θεσσαλονίκη μετά τον Σεπτέμβριο του 2019 ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.
Παρουσιάστηκαν, από τον πρόεδρο κ. Μιλτιάδη Γωνιάδη, τον αντιπρόεδρο Χαράλαμπο Πάγκαλο, καθώς και από την ομάδα της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ, οι υπάρχουσες και οι νέες συνεργασίες και προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ενεργειακές ανάγκες, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας και επεξεργασίας νερού, αντλίες θερμότητας, συστήματα ημικεντρικού και κεντρικού κλιματισμού και ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καθώς και φωτοβολταϊκά οικιακά συστήματα.


Τα νέα αναμενόμενα προγράμματα EΣΠΑ και του ΥΠΕΚΑ
Παρουσιάστηκαν οι υπάρχουσες και οι νέες συνεργασίες – προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ενεργειακές ανάγκες και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις νέες δράσεις και ενημερώσεις του Δικτύου, που είναι:
• Ενημέρωση για τα προγράμματα «Εξοικονομώ».
• Ενημέρωση για τα προγράμματα επιδότησης συσκευών (κλιματιστικών / ηλιακών / αντλιών θερμότητας).
• Ενημέρωση για τα προγράμματα επιδότησης φωτοβολταϊκών.
• Ενημέρωση στατιστικών θέρμανσης / κλιματισμού / ελληνικής αγοράς για τα έτη 2020, 2021 και 2022.
• Νέα προϊόντα / νέες αποκλειστικές συνεργασίες.
• Νέες δράσεις Διαθερμικής (LGD και B2B Energy Markt).
Έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών από τις παρακάτω χορηγούς εταιρείες:
Interplast: Παρουσίαση από τους κ.κ. Ι. Ριζόπουλο και Κ. Κογκαλίδη που αφορούσε τα νέα προϊόντα της εταιρείας, τις βελτιώσεις τους και τις νέες καινοτομίες τους.
F.G. Europe: Παρουσίαση από τους κκ Γ. Παπαθανασίου, Π. Γκουλιώνη, Μ. Σφηνιά και Α. Βογιατζή, που αφορούσε τα νέα προϊόντα του oίκου Midea, MDV και Comfee, τις βελτιώσεις τους και τις νέες καινοτομίες τους.
Bosch – Thermotechniki – Buderus: Παρουσιάστηκαν από τους κ.κ. Δ. Αποστολίδη, Ν. Ραφτοδήμου και Κ. Κουμαρέλα τα νέα προϊόντα συμπύκνωσης λεβήτων αερίου, τα νέα προϊόντα υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας που αναμένονται, καθώς και το πρόγραμμα επιβράβευσης “Partner Program”.
Phaos: Παρουσίαση από τους κ.κ. Κ. Καραγιαννίδη και Κ. Σιάπικα των υπηρεσιών της εταιρείας «Phaos Ανανεώσιμες», οι αποκλειστικές συνεργασίες των οίκων Jingo Solar και Goodwee, καθώς και των νέων καινοτόμων προϊόντων σε φωτοβολταϊκα πλαίσια και αντιστροφείς.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις