Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » 17ο Συνέδριο Διαθερμικής

17ο Συνέδριο Διαθερμικής

Συνεχίζοντας τη δυναμική του ανάπτυξη και παρουσία, το δίκτυο τεχνικών καταστημάτων Διαθερμική, πραγματοποίησε το 17ο συνέδριό του σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκειά του αναλύθηκαν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της χρήσης 2006 με τελικό τζίρο 11.500.000 ευρώ και αύξηση τζίρου της τάξης του 31%, επίσης αύξηση καταστημάτων στα 47 σημεία πώλησης πανελλαδικά και προοπτική στόχου μέσα στο 2007 τα 50 καταστήματα, με προβλεπόμενο τζίρο 13.000.000 ευρώ.

Επίσης βραβεύθηκαν τα καταστήματα Διαθερμικής που πρώτευσαν σε δυναμική ανάπτυξης, αύξηση τζίρου και συμμετοχικότητα αντίστοιχα.
Παράλληλα στο περιθώριο των κυρίως εργασιών του Συνεδρίου, έγινε παρουσίαση νέων προϊόντων, τεχνικών βελτιώσεων και προοπτικής, από τις συνεργαζόμενες με τη Διαθερμική εταιρίες Wilo και KLT. Ιδιαίτερα επιτυχημένη υπήρξε εξάλλου η συμμετοχή της Διαθερμικής στην έκθεση EnergyTech που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου με ένα καλαίσθητο πρωτοποριακό περίπτερο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών, μελών και συναδέλφων μηχανικών.