Αρχική » Επικαιρότητα » Γνωμοδοτικό, βραβεύσεις αριστούχων και κοπή πίτας στον ΣΕΥΘ

Γνωμοδοτικό, βραβεύσεις αριστούχων και κοπή πίτας στον ΣΕΥΘ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Υδραυλικών νομού Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019, στην Αίθουσα εκδηλώσεων Παναγιώτης Παπαδόπουλος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης, την εκδήλωση του γνωμοδοτικού με θέμα «Ανανέωση – Έκδοση Επαγγελματικής Αδείας & Αντιμετώπιση Αδήλωτης Επαγγελματικής Δραστηριότητας». Στην εκδήλωση οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για την ισχύουσα νομοθεσία Αδειοδότησης και την αδήλωτη επαγγελματική δραστηριότητα. Μετά το πέρας της ενημέρωσης απαντήθηκαν αρκετές ερωτήσεις συναδέλφων στα παραπάνω θέματα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μέγα χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρεία Παρασκευάς Σωτ. Πέτρος.


Στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των μαθητριών Μαρίας Καραγιάννη  και Σωτηρίας Δούκα,  παιδιά συναδέλφων, οι οποίες αρίστευσαν κατά την σχολική περίοδο. Τα δώρα για τις βραβεύσεις ήταν μια ευγενική προσφορά των εταιρειών Wilo Hellas Α.Β.Ε.Ε. στην πρώτη μαθήτρια και Δημάκης Α.Ε. στην δεύτερη μαθήτρια. Οι δ΄πυο εταιρείες μας τιμούν και βραβεύουν, τα τελευταία χρόνια, τους αριστούχους μαθητές και τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.


Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συνδέσμου. Ο τυχερός του φλουριού, συνάδελφος Ηλίας Κωνσταντινίδης κέρδισε ένα μεγάλο δώρο, προσφορά της Ariston ΤΑΤΑ HELLAS, την οποία επίσης ευχαριστούμε για την ευγενική της προσφορά όλα αυτά τα χρόνια.

  
Για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ανωτέρω εταιρείες, κάθε μία ξεχωριστά, χάρη στις οποίες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του γνωμοδοτικού, η βράβευση των αριστούχων μαθητών και η κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2019.