Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Ο ΣΕΥΔΑΠ ανάμεσα στους 27 νέους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ΕΠΑ Αττικής

Ο ΣΕΥΔΑΠ ανάμεσα στους 27 νέους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ΕΠΑ Αττικής

Εξουσιοδοτημένος εμπορικός συνεργάτης της ΕΠΑ Αττικής είναι ο ΣΕΥΔΑΠ από τις 21-1-2008 για τις περιοχές της Νότιας και Δυτικής Αττικής, με τα καταστήματα των Πετραλώνων, της Γλυφάδας και του Ρέντη. Η Εταιρία Παροχής Αερίου, ύστερα από την αξιολόγηση των υποβληθέντων φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος που απηύθυνε, συμπεριέλαβε τον συνεταιρισμό στους 27 νέους εξουσιοδοτημένους εμπορικούς συνεργάτες της για τις συγκεκριμένες περιοχές. Σε σχετικό δελτίο τύπου της ΕΠΑ Αττικής, αναφέρεται:
«27 νέους εξουσιοδοτημένους εμπορικούς συνεργάτες ανέδειξε την 21-1-2008 η  ΕΠΑ Αττικής ύστερα από αξιολόγηση διευρύνοντας το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της στις περιοχές της Νότιας και Δυτικής Αττικής.
Ως μία δυναμική επιχειρηματική κίνηση, στο πλαίσιο του ευρύτερου αναπτυξιακού πλάνου της εταιρίας, το νέο εξουσιοδοτημένο δίκτυο καταστημάτων έχει στόχο να καθιερώσει ένα σημείο επαφής και συνολικής εξυπηρέτησης για κάθε καταναλωτή, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις.
Σε κάθε σημείο ο ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει κάθε πληροφορία σχετική με το φυσικό αέριο, να υπογράφει αίτηση – σύμβαση σύνδεσης παροχής φυσικού αερίου με την ΕΠΑ Αττικής και εφόσον επιθυμεί, να διενεργεί τις απαραίτητες εργασίες για τη μελέτη ή/και κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης, την αγορά συσκευών φυσικού αερίου, τη ρύθμισή τους, τη συντήρησή τους κ.λπ.  Οι νέοι εξουσιοδοτημένοι εμπορικοί συνεργάτες θα μπορούν να εξυπηρετούν οικιακούς και επαγγελματίες καταναλωτές με ωριαία κατανάλωση μικρότερη των 100 κυβικών μέτρων φυσικού αερίου.
Σημειώνεται ότι στη Νότια και Δυτική Αττική, η ΕΠΑ Αττικής συνεργάζεται με την ΕΚΟ Α.Β.Ε.Ε., η οποία διαθέτει εξουσιοδοτημένα καταστήματα στις περιοχές Αθήνας, Ζωγράφου, Πειραιά, Δάφνης, Περιστερίου και Π. Φαλήρου. Παράλληλα, διατηρεί αποκλειστική συνεργασία για τη Βόρεια Αττική με την Εταιρεία Αερίου Προαστίων Α.Ε., η οποία διαθέτει εξουσιοδοτημένα καταστήματα στη Ν. Ιωνία, Αγ.Παρασκευή και Αθήνα. Επιπλέον, η ΕΠΑ Αττικής λειτουργεί τρία καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, το Αιγάλεω και τη Ν. Σμύρνη.
Με τη διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της, η ΕΠΑ Αττικής απαντά στην αυξημένη ζήτηση των πολιτών για σύνδεσή τους με το δίκτυο φυσικού αερίου στην Αττική, ενώ επιβεβαιώνει τη συστηματική προσπάθειά της για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και απρόσκοπτη κάλυψη των αναγκών των υφιστάμενων και νέων καταναλωτών της.
Την εξοικείωση και αποδοχή του καταναλωτικού κοινού της Αττικής με το φυσικό αέριο και την αύξηση της πρόθεσης σύνδεσής του με το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο φυσικού αερίου καταδεικνύει και η σημαντική αύξηση του αριθμού των πελατών της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε. για το έτος 2007.
Συγκεκριμένα, το προηγούμενο έτος, η εταιρία προχώρησε στην υπογραφή συμβάσεων παροχής φυσικού αερίου με 73 νέους μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες, ετήσιας προβλεπόμενης κατανάλωσης 22 εκατ. κυβικών μέτρων φυσικού αερίου περίπου, υπερβαίνοντας τον προβλεπόμενο στόχο της κατά 45%. Ενδεικτικά, αναφέρονται οι βιομηχανίες ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ και ΙΡΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ στο Κορωπί. Παράλληλα, η ΕΠΑ προχώρησε στην έναρξη τροφοδότησης με φυσικό αέριο ενός σημαντικού αριθμού μεγάλων καταναλωτών, συνολικής προβλεπόμενης κατανάλωσης 14 εκατ. κ.μ. περίπου, υπερβαίνοντας τον αντίστοιχο ετήσιο στόχο κατά 38%. Ενδεικτικά αναφέρουμε την έναρξη παροχής φυσικού αερίου στις βιομηχανίες VIVARTIA Αγ. Στεφάνου, ΒΕΚΑ και DEMO, καθώς και την τροφοδότηση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.
Επιπλέον, περισσότερα από 10.000 νέα συμβόλαια οικιακών καταναλωτών υπεγράφησαν το 2007 που αντιστοιχούν σε περίπου 33.000 νοικοκυριά, με τα αντίστοιχα των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών να φτάνουν τα 500 περίπου συμβόλαια, υπερβαίνοντας συνολικά τον ετήσιο στόχο της εταιρίας για το 2007 και καταγράφοντας αύξηση της τάξεως 35% έναντι του 2006.
Με τους γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης του δικτύου της σε όλο το εύρος του λεκανοπεδίου Αττικής, η εταιρία επιβεβαιώνει τη δυναμική πορεία ανάπτυξης της επιχειρηματικής της δράσης.
Σήμερα, η ΕΠΑ διαθέτει ενεργό δίκτυο  μήκους 2.200 χλμ., ενώ η κατασκευή νέων χιλιομέτρων δικτύου προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συνδεδεμένων με το φυσικό αέριο νοικοκυριών ξεπερνούν τα 150.000, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός βιομηχανικών και μεγάλων εμπορικών πελατών, που αξιοποιούν τα οφέλη του  φυσικού αερίου  είναι 330 και των επαγγελματιών 2.500. Η εταιρία συνεχίζει να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό συνδέσεων ανά μήνα, ενώ ολοένα και περισσότεροι απολαμβάνουν τα οφέλη από τη χρήση του φυσικού αερίου, εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομία και βελτιωμένη ποιότητα ζωής.